lördag 17 juli 2010

Fantastiska fruntimmer längs väg 223

I år hyllar vi fanstastiska fruntimmer, längs väg 223 kommer det under hela veckan bjudas på en hel mängd roliga aktiviteter och erbjudanden.

Fruntimmersveckan längs väg 223 är ett sätt att hylla och uppmärksamma alla fantastiska fruntimmer. Att vara kvinna, företagare och dessutom verksam på landsbygden kräver mycket energi och kraft, kanske utöver det vanliga. Längs vägen ges möjlighet att få möta dessa fantastiska kvinnor som delar med sig av livsdrömmar, inspiration och just under fruntimmersveckan en mängd roliga aktiviteter, erbjudanden; fantastiska fruntimmer på film, musik, utställning, föredrag mm mm.Mer information om var vi finns ser du på http://www.vag223.se/medlemskarta.html och programmet finns på http://www.vag223.se/kvinno-program.html.

Här på Inneberga händer följande under veckan:

Onsdag 21 juli
Sommarkonsert på Inneberga, riksspeleman Ida Blomkvist, nyckelharpa. Ida utnämndes för bara någon vecka sedan till svensk riksspelman och bjuder på visor i folkmusiktradition. Konserten är på Butik Innebergas vackra innergård. Valfri entré erläggs i hatt.
Torsdag 22 juli
Fantastiska Fruntimmer på Film -
Ladan kl. 19.00. Biljettpris 50 kr.
Möt de prisbelönta filmskaparna Kåge Jonsson och Håkan Pieniowski, tillsammans har de gjort"Jag älskar dig Natasja" - En livsbejakande berättelse om kvinnor som föder barn i Ryssland.På plats finns också Nyköpingsfilmaren Pelle Wichmann med filmerna:Baderskor - om stora kvinnor som svävar i en sjö och Anne Erkkilä - om en hästfotograf i Mariefred.
Fr o m kl. 18.00 serveras Drottning Christinas Underbara Strömmingsmackor. Eller stanna kvar efter filmen och mumsa strömmingsmackor i vår härliga trädgård.

Lördag 24 juli

Att förverkliga en livsdröm - Möbelsnickare Åsa Ingårda tar dig med på en resa om att förverkliga sin dröm och vägen dit. Starttid 15:00 till 16:3. Pris 80 kr för fika och föredrag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar