onsdag 22 juli 2009

Avnjuta ett gott te !

Besökare till Butik Inneberga

Ihelgen hittade 108 personer hit till oss på kullen och idag har kullen haft gäster som njutit av fika i vår härliga trädgård. Hit till oss har vi idag haft besökare ifrån Jönköping, Linköping, Örebro, Uppsala, Nyköping och Gnesta. De flesta har stannat och druckit en kopp rättvisemärkt kaffe eller te.

Ett av mina nya favorittéer har vi här - Cream Peach - Ett fruktigt te med en rund, len smak, som blir snäppet godare med lite mjölk. Ett gott te att dricka mitt på dagen. Teerna vi serverar här innehåller riktiga frukter och inte syntetiska parfymerade oljor - skillnaden är påtaglig. Ett te att avsluta dagen med är Cinnamon & Ginger - ett kryddigt, varmt och lugnande kvälls te - även det gott med några droppar mjölk.
Jeanette Wallgrens underbara små tekannor som rymmer två muggar, gör att teet smakar ännu bättre. En vacker kanna till ett gott te är en god kombination!

Det finns många sätt att ta sig hit och en av dagens besökare, Rolf, valde sin blå HD. Kvigorna i hagen såg en aning undrande ut när det dundrande åket kom upp här på kullen. Men nog är det så att väg 223 är en perfekt utflyktsväg även för hojar !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar