söndag 7 juni 2009

Helgens höjdpunkter
Denna helg har vi haft besök av Dockteater direktör för Pangteatern, Maria Eklöw Bosaeus. Hon kommer hit i sommar och håller workshop för stora och små den 4augusti. Samma dag visas föreställningen "Princessan" kl. 16.00

Maria är en helt underbar och fantastisk konstnär. Att leva i och med konsten har ibland ett högt pris. Det behövs rejäla pauser för att hämta upp enerig och komma ikapp, både vad gäller att vara och göra. Vi har under helgen delat en hel del tankar om det.

Så kom Nils. Han har sedan en tid gått och tänkt på en av mina ikoner -så kom han hit och köpte den. Han berättade om hur han såg på min ikon och hur den kunde uttrycka en symbolik som gick att koppla till hans egen familj. Vi utbytte några tankar som stannade kvar hos mig och som kommer finnas med i nästa ikon.




Så plötsligt färdades vi tillbaka i tiden. Upp på gården kom en TFord från 1931. En helt fantastisk bil som plötsligt gav inneberga en känsla av en annan tid. Den hade tagit sig hit fr Nyköping och paret som körde berättade att de ofta mötte varma vinkningar och glada tillrop.
Den var helt bedårande med små virkade gardiner och fina kuddar samt en liten vas med prästkragar.

Jag och Tore tackar för den här helgen och kan konstatera att vi fått med oss en hel del

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar